• به نام ایزد یکتا
شرکت ساغر

فهرست

تبلیغات متنی

موضوعات انجمن

تبلیغات

پرتال اخبار دانشگاهی

پرتال اخبار دانشگاهی

آخرین مقالات

گزارش روز

اخبار پزشکی سلامت

داروهای گیاهی

آگهی استخدامی سال 90

اخبار دانشگاهی

پیشخوان روزنامه ها

شعار سازمانی

تجارت پایدار و موفق نتیجه به خدمت گرفتن علم و تجارت در کنار هم است  

قیمت روز ارز

اخبار اقتصادی.

آب و هوا

عکس روز

ورود

نام کاربری

گذرواژه



آیا هنوز عضو نشده اید؟
برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید.

آیا گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
برای درخواست یک گذرواژه جدید اینجا زا کلیک کنید.

کاربران آنلاین

-> مهمانان آنلاین: 1

-> اعضای آنلاین: 0

-> کل اعضا: 12,001
-> جدیدترین عضو: MichaelEl

آمار بازدید

جدیدترین اخبار پژوهش و سلامت

پربازدید ترین مطالب درمان های گیاهی

اسطوخدوس معجزه آرامش







استفاده از گل های اسطوخدوس
صدها سال است که خواص آرامش بخش، تسکین دهنده، و معطر گل های اسطوخدوس برای خواص درمانی و زیبایی آنها مورد استفاده قرار می گیرد.

اسطوخدوس نه تنها بخشی از شهرت خود را به خواص آرامش بخش و تسکین دهنده اش مدیون است، بلکه بخشی از آن نیز به خاطر رشد سریع و آسان اش می باشد. اگر اسطوخدوس را در نقطه ای آفتاب گیر کاشته و از خاکی شنی برای آن استفاده نماییم، و به طور مناسب نیز زهکشی گردد، به سرعت ریشه دوانده و بزرگ می شود.

کاربردهای تاریخی اسطوخدوس
تاریخ این گل خوشبو و زیبا به زمان آدم و حوا باز می گردد، البتّه آن طور که افسانه ها می گویند. گویند هنگامی که آدم و حوا از بهشت رانده شدند، چند شاخه گل اسطوخدوس با خود به زمین آوردند. از این گیاه، کاربردهای مختلفی در طول تاریخ ذکر گشته است.

• مصریان اولیه، از سنبل گل های خیس خورده اسطوخدوس برای تدهین کردن مومیایی های خود استفاده می کردند. اسطوخدوس سبب می شود تا حشرات از مومیایی دور بمانند و در نتیجه جنازه افراد در اهرام حفظ شده و سالم می ماند.

• یونانیان باستان از گیاه اسطوخدوس، به عنوان روشی درمانی برای بسیاری از بیماری ها از جمله دردهای عضلانی، بی خوابی، و حتّی جنون بهره می بردند.

• اسطوخدوس، بخش مهمی از آیین های حمام رفتن رومیان محسوب می شد، زیرا جسم و روح را پالایش می داد. در واقع نام اسطوخدوس را رومیان به این گیاه دادند؛ علاوه بر این، از آن به عنوان عطر و همچنین دافع حشرات نیز استفاده می شد. بالواقع، رومیان این گیاه معطر را به انگلیسیان معرفی نمودند.

• در اروپای قرون وسطی، از اسطوخدوس برای دفع طاعون استفاده می شد. در دوران طاعون بزرگ در 1600 میلادی، یک شاخه کوچک از اسطوخدوس به مچ دست بسته می شد تا از آنها در مقابل مرگ سیاه مخوف محافظت نماید.

• از اسطوخدوس برای شستن لباس ها استفاده شده، و معمولا لباس ها را بر روی برگهای اسطوخدوس خشک می کردند.

• در دوران جنگ جهانی اول، از خواص ضد عفونی گیاه اسطوخدوس به میزان زیادی استفاده می شد. از اسطوخدوس های شسته شده برای شستن زخم های سربازان استفاده می کردند. در کوله پشتی سربازان نیز می توانستید این گیاه را پیدا کنید.

استفاده دارویی مدرن از گیاه اسطوخدوس
امروزه از اسطوخدوس بسیار استفاده می شود و این باور نیز وجود دارد که اهداف زیادی را تحت پوشش خویش قرار می دهد.

• تاثیری تحریک کننده دارد که به تسکین افسردگی، ترومای روانی، و خستگی عصبی کمک می کند. علاوه بر این، سیستم عصبی را نیز تقویت می کند.

• دارای خواص آرام بخش بوده و مدّت هاست که ثابت شده دارای اثر آرامش بخش بر روی ذهن و بدن است. علاوه بر این، دارای تاثیر درمانی در برابر بیماری های زیر است:

 اختلالات خواب، مانند بی خوابی

 اضطراب و تنش عصبی

 استرس، سردرد ممتد و میگرن


• تاثیری ضد التهابی داشته که به کاهش التهاب کمک نموده، و درد عضلانی و کوفتگی، درد مفاصل و روماتیسم را کاهش و تسکین می دهد.

• دارای خواصی ضدعفونی کننده و ضد میکروبی می باشد که در مبارزه با عفونت فعّال هستند. علاوه بر این، به طور سنتی از اسطوخدوس برای طیف گسترده ای از بیماری های پوستی استفاده می شود:

 پوست خراش خورده یا تحریک شده

 زخم های باز، جای نیش و گزیدگی

 اگزما، پسوریازیس، و درماتیت

• اسطوخدوس برای دستگاه گوارش مفید بوده و به قولنج، نفخ، تهوع، استفراغ، سوء هاضمه، و معده عصبی کمک می نماید. علاوه بر این، از آن برای درمان عفونت های معده و روده استفاده می شود.

• از اسطوخدوس می توان برای بیماری های مرتبط با سیستم تنفسی استفاده کرد:

 آسم، برونشیت، و ذات الریه

 سرفه، سرماخوردگی، و آنفولانزا

 درد گلو و حنجره

اسطوخدوس را با دقّت استفاده کنید

پیش از آنکه از اسطوخدوس به عنوان درمان خانگی استفاده کنید، بهتر است با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید. به خصوص، اگر می خواهید از آن به عنوان دارویی آرام بخش استفاده کنید.
اسطوخدوس، آرام بخش

تبلیغات

زمان بارگزاری صفحه: 0.16 ثانیه
12,118,585 بار بازدید صورت گرفته است